“Als coach met ‘krijt aan de vingers’ weet ik hoe enerverend het lesgeven aan kinderen is!”

Coach van leerkrachten

Ik coach startende leerkrachten, maar ook leerkrachten die al jaren voor de klas staan.

Als coach met ‘krijt aan de vingers’ weet ik hoe boeiend en enerverend het lesgeven aan kinderen is.

Het kan zo maar zijn dat het lesgeven je even niet goed lukt. Of dat je niet kunt voorkomen dat er telkens ‘iets’ gebeurt tussen jou en een bepaalde leerling. Ik kan me goed voorstellen dat je daar van baalt. Iedereen heeft zo zijn eigen blinde vlek. Soms doe je iets nu eenmaal op een bepaalde manier, zonder je daarvan bewust te zijn. Dan is het moeilijk om de vinger op de zere plek te leggen. Gelukkig is hier wat aan te doen.

Ik kijk graag met je mee, deel mijn kennis met jou en leer je in korte tijd de fijne kneepjes van het vak. Omdat ik zelf lang voor de klas heb gestaan, beschik ik over een rugzak vol pedagogische- en didactische tools die ik tijdens mijn coaching kan inzetten.

Ook heb ik meerdere coachopleidingen afgerond waardoor ik verschillende coachtechnieken kan inzetten. Denk aan: beeldcoachen, coachen met een oortje en coachen-on-the-job door middel van co-teaching.

Wil je weten wat je aan mij hebt als coach?

Ik ben positief en oplossingsgericht ingesteld. Loopt het niet? Ik wil je vooral laten zien wat je al goed doet, en vanuit daar kijken wat nog beter kan. Je leert waar je invloed op kunt uitoefenen. Veranderen begint namelijk bij jezelf!

Neem vooral contact met me op. Dan kunnen we samen bekijken wat de meest geschikte vorm is. Misschien wel een mengvorm van alle vier.